Antwoord

Het opzeggen van een bedrijf kan u eenvoudig en snel zelf doen in uw Beheermodule door alle gebruikers op te zeggen. Deze optie kunt u vinden door bij de gebruiker op de drie puntjes te klikken. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden.

Inloggen Beheermodule

Heeft u geen toegang tot de Beheermodule, klik dan hier.

Is uw vraag beantwoord?