Opzeggen eHerkenningsmiddel van een persoon

Het opzeggen/beëindigen van een eHerkenningsmiddel van een persoon kan via het invullen en versturen van onderstaand formulier. U kunt als gebruiker uw eigen middel beëindigen of als beheerder/wettelijk vertegenwoordiger van een collega.

Logt u in namens meerdere bedrijven? Dan kunt u in het opmerkingen veld aangeven welke KvK’s u wenst op te zeggen, u kunt ze ook allemaal opzeggen. Vult u niets in? Dan gaan we uit van alleen het opgegeven KvK-nummer. 

Wilt u het eHerkenningsmiddel van een persoon upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau? Dan is eerst opzeggen niet nodig. U kunt voor de betreffende persoon een middel op het gewenste niveau aanvragen.


Terug naar het wijzigingen overzicht

Opzeggen eHerkenningsovereenkomst van een bedrijf

U wilt de overeenkomst die u met ons heeft voor eHerkenning opzeggen. Hiermee worden alle eHerkenningsmiddelen die op het bedrijf staan geregistreerd beëindigd.

Wilt u de eHerkenningsmiddel upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau? Dan is opzeggen niet nodig. U kunt voor de betreffende persoon middels een nieuwe aanvraag het gewenste niveau aanvragen.

  • Gegevens bedrijf:

    Vul de bedrijfsgegevens in zoals deze nu geregistreerd staan bij QuoVadis.

  • Gegevens aanvrager


  • MM slash DD slash JJJJ  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Terug naar het wijzigingen overzicht