Opzeggen eHerkenningsmiddel van een persoon

Met onderstaande formulieren kunt u eHerkenning opzeggen voor een persoon. Wanneer u eHerkenning wilt upgraden, dan hoeft u het huidige middel niet eerst op te zeggen, dit doen wij dan automatisch.

Kies hieronder het juiste formulier en vul deze volgens instructies in.

Opzeggen eHerkenningsmiddel gebruiker

Opzeggen eHerkenningsmiddel beheerder

 

Opzeggen eHerkenningsovereenkomst van een bedrijf

Wanneer u de de overeenkomst met ons voor eHerkenning wilt opzeggen, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. Vervolgens zullen alle eHerkenningsmiddelen die op het bedrijf staan geregistreerd, worden beëindigd.

Bedrijf uitgeschreven uit KvK Handelsregister of failliet

Wanneer uw bedrijf failliet is, of uitgeschreven uit het KvK handelsregister dan kan het zijn dat u eHerkenning nog nodig hebt om bepaalde zaken af te handelen. Bijvoorbeeld bij de Belastingdienst of het UWV. Handel eerst deze zaken af om onnodige kosten te voorkomen.

Weet u zeker dat u geen eHerkenning meer nodig hebt? Vul dan dit online opzegformulier in. Alle eHerkenningsmiddelen van het bedrijf worden beëindigd.
Restitutie van kosten is hierbij niet mogelijk. De opzegging is onherroepelijk. Er kunnen geen eHerkenningsmiddelen meer worden aangevraagd.

Opzeggen bedrijf (incl. alle EH middelen)

Uw bedrijf is niet failliet of uitgeschreven uit het KvK Handelsregister. Toch wilt u de overeenkomst die u met ons heeft voor eHerkenning opzeggen en daarmee alle eHerkenningsmiddelen beëindigen. Kies het niveau waar het bedrijf nu bij ons op staat geregistreerd:

 

Terug naar het wijzigingen overzicht