Opzeggen eHerkenningsmiddel van een persoon

Het opzeggen van een persoon kan de beheerder eenvoudig en snel zelf doen in de Beheermodule door de gebruiker op te zeggen. Deze optie kunt u vinden door bij de gebruiker op de drie puntjes te klikken. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden.

Inloggen Beheermodule

Heeft u geen toegang tot de Beheermodule, klik dan hier

Terug naar het wijzigingen overzicht

Opzeggen eHerkenningsovereenkomst van een bedrijf

Het opzeggen van een bedrijf kan u eenvoudig en snel zelf doen in uw Beheermodule door alle gebruikers op te zeggen. Deze optie kunt u vinden door bij de gebruiker op de drie puntjes te klikken. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden.

Inloggen Beheermodule

Heeft u geen toegang tot de Beheermodule, klik dan hier

Terug naar het wijzigingen overzicht