Opzeggen eHerkenningsmiddel van een persoon

Het opzeggen van een persoon kan de beheerder eenvoudig en snel zelf doen in de Beheerapplicatie door de gebruiker op te zeggen. Deze optie kunt u vinden door bij de gebruiker op de drie puntjes te klikken. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden.

Inloggen beheerapplicatie

Heeft u geen toegang tot de Beheermodule of is er geen actieve beheerder? Neem dan contact op met onze Customer Service.

Terug naar het wijzigingen overzicht

Opzeggen eHerkenningsovereenkomst van een bedrijf

Het opzeggen van een bedrijf kan u eenvoudig en snel zelf doen in uw Beheerapplicatie door alle gebruikers op te zeggen. Deze optie kunt u vinden door bij de gebruiker op de drie puntjes te klikken. Let op: verwijder eerst de middelen van de overige Gebruikers en het eigen middel als laatste. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden.

Inloggen beheerapplicatie

Heeft u geen toegang tot de Beheermodule of is er geen actieve beheerder? Neem dan contact op met onze Customer Service.

Terug naar het wijzigingen overzicht