Automatische incasso afgeven

De Beheerder kan in de Beheerapplicatie de betaalwijze en/of het rekeningnummer aanpassen.

Onder de knop Instellingen (tandwiel) staat de rubriek Facturatie. Klik op het potloodje om de betaalwijze Bankoverschrijving te wijzigen in Automatische incasso.
Het omzetten van automatische incasso naar bankoverschrijving is via de Beheerapplicatie niet mogelijk.

Heeft u geen toegang tot de Beheerapplicatie neemt u dan contact op met Customer Service.

Terug naar het wijzigingen overzicht