Als u een vestigingsnummer hebt opgegeven bij het aanvragen van eHerkenning, dan kunt u niet inloggen bij het UWV en de Belastingdienst. Om dit op te lossen zijn er een aantal opties. Welke mogelijkheid voor u van toepassing is hangt af van hoe het bedrijf in het Handelsregister van de KvK is ingeschreven.

Heeft u één vestiging? Dan kan de beheerder eenvoudig het vestigingsnummer verwijderen en omzetten naar het achtcijferig KvK nummer via de beheerapplicatie. Klik op het “tandwiel” rechtsboven en kies voor “algemeen”, klik vervolgens op het “pennetje” om het vestigingsnummer te verwijderen en om te zetten naar het achtcijferig KvK nummer. Is er geen actieve beheerder? Vul dan dit formulier in.

Zijn er bij de KvK meerdere vestigingen onder de hoofdvestiging geregistreerd met allemaal hetzelfde KvK nummer maar met eigen vestigingsnummers? Dan dient u gebruik te maken van een wijzigingsformulier