U kunt in uw Beheerapplicatie een gebruiker koppelen aan organisaties waar u zelf beheerder van bent. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Zoek de gebruiker op in de Beheerapplicatie
  2. Klik op de 3 puntjes en vervolgens op Koppel aan een andere organisatie. U kunt de gebruiker koppelen aan één of meerdere organisaties.
  3. Controleer de gegevens van de gebruiker.
  4. U gaat akkoord met de kosten en klikt op de knop Koppel deze gebruiker aan de geselecteerde organisaties
  5. Zodra wij uw verzoek verwerkt hebben, zal de status automatisch veranderen.