Controleer eerst of het juiste telefoonnummer aan uw eHerkenning is gekoppeld. Dit kan de Beheerder doen in de Beheerapplicatie.

Om SMS berichten te ontvangen is het belangrijk dat u een goed bereik heeft. Daarnaast kunnen onderstaande stappen helpen:

• SMS box helemaal leeg maken.
  • Telefoon helemaal uitzetten.
  • SIM kaart 15 minuten uit de telefoon halen. Start hierna uw telefoon opnieuw op.

Als u na het doorlopen van bovenstaande stappen nog steeds geen SMS berichten ontvangt, dan kunt u het best contact opnemen met uw telefoonprovider.