Wachtwoord eisen:

• Het wachtwoord dient minimaal uit 10 karakters te bestaan
  • Het wachtwoord dient minimaal 1 kleine letter (a-z) te bevatten
  • Het wachtwoord dient minimaal 1 hoofd letter (A-Z) te bevatten
  • Het wachtwoord dient minimaal 1 cijfer (0-9) te bevatten
  • Het wachtwoord dient minimaal 1 bijzonder teken te bevatten !@$%^&*() -_+[{]}?/=`~
  • Het wachtwoord mag geen spatie bevatten
  • Het wachtwoord mag niet uw gebruikersnaam bevatten, of 3 of meer opeenvolgende tekens ervan.
  • Het wachtwoord mag niet gelijk zijn aan de vorige 5 wachtwoorden
  • Uw wachtwoord wordt niet leesbaar door ons opgeslagen, u dient zelf uw wachtwoord te onthouden.

Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een nieuw tijdelijk wachtwoord aanvragen.