Als Beheerder kunt u in de Beheerapplicatie gegevens beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld:

• eHerkenningsmiddelen voor collega’s aanvragen
  • Het telefoonnummer of e-mailadres van gebruikers voor activatie wijzigen
  • Machtigingen van één of meerdere gebruikers toevoegen, wijzigen en verlengen.

Kijk voor meer mogelijkheden, en de bijbehorende instructies in de handleiding.

Een gebruiker kan in de Beheerapplicatie gegevens inzien, zoals uw eigen persoonlijke gegevens, uw inloghistorie en de (keten)machtigingen die aan het eHerkenningsmiddel zijn gekoppeld.