Spoedprocedure

Via onze spoedprocedure verwerken wij uw aanvraag nog dezelfde dag. U moet dan wel de aanvraag voor 14:00 uur op een werkdag uploaden.

Wat zijn de voorwaarden?

  1. Vraag eerst eHerkenning aan via de normale procedure, of vul het wijzigingsformulier volgens instructies in. Print vervolgens het contract of formulier uit, volg de instructies om het te ondertekenen en scan het document vervolgens in. De gevraagde bijlages dienen ook ingescand te worden, zoals een kopie identiteitsbewijs.
  2. Er mogen maximaal drie eHerkenningsmiddelen, gekoppeld aan één KvK per keer worden aangevraagd.
  3. Het ingescande document, inclusief de bijlagen die in de instructies worden gevraagd, hoeft u niet per post naar ons te sturen. Stuur het op via de knop hieronder. Wanneer u dit voor 14:00 uur op een werkdag doet, dan wordt het middel of de wijziging dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aangeboden bij PostNL of AMP afhankelijk van de aanvraag.
  4. Bij het uploaden gaat u akkoord met de tarieven voor de spoedprocedure.

Dien hier uw spoedaanvraag in

Nog vragen?

Een andere mogelijkheid die u hebt is om de procedure voor eHerkenning aanvragen af te ronden en vervolgens te bellen naar 085 0239325. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden van de spoedprocedure.