Melding: “Om in te kunnen loggen moet u beschikken over de machtiging …”

De beheerder van eHerkenning binnen uw organisatie kan machtigingen zelf activeren via de Beheerapplicatie. De beheerder heeft dan wel eHerkenning niveau 2+ of hoger nodig.

1. Na het inloggen, gaat u naar ‘Medewerkers’.
  2. Klik op de medewerker waarvoor u de machtiging wilt aanpassen en klik op ‘details’ achter de naam.
  3. Klik onderaan de pagina op ‘machtigingen registreren’.
  4. Er verschijnt nu een lijst met machtigingen.
    – Wilt u een algemene machtiging activeren? Kies dan voor ‘alle dienstverleners, alle diensten (niveau EH1)’.
    – Of zoek een dienst of dienstverlener op om een specifieke machtiging te activeren.
  5. Klik onderaan de pagina die verschijnt op ‘Registreren’.
  6. U krijgt nu de melding dat de machtiging succesvol is geregistreerd. Na vijf tot tien minuten is de machtiging actief en kan er ingelogd worden.

eHerkenning niveau 1 of 2

Wanneer de beheerder over eHerkenning niveau 1 of 2 beschikt, dan kunnen machtigingen geactiveerd worden met dit formulier. Als u problemen blijft houden met het inloggen dan kunt u contact met ons opnemen.